Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Tu przed północą znajdzie się opis pierwszego zadania.
Do zadania mogą przystąpić :
VIPFelixxx VIPKucain VIPhefasto VIPApollowho VIPVanley VIPZłotek VIPwieska91
MATEZBART VEGI krlCK Tygrysica888 IceMondragon Pillusion Czarek707032008
DELGADO Pixel1986 BLEFINHO DreadSupp KOMURKA Darkstar963 Mmatchacz
Wiadomość dodana po 4 h 42 min 06 s:
Pilne wezwanie od Profesora Oaka do wszystkich trenerów:
"Uwaga trenerzy pokemon, na zachodzie wybuchła straszliwa epidemia. Virus świńskiej grypy ewoluował i atakuje również Pokemony. Musimy zapobiec tej straszliwej katastrofie i uratować tyle pokemonów ile tylko zdołamy. Najlepszym sposobem jest złapanie jak największej ilości pokemonów i odesłanie ich do mojego laboratorium gdzie zostaną zaszczepione i wypuszczone z powrotem na wolność. Czas mamy ograniczony. Najbardziej narażone Piloswine !. Liczę, że wspólnie uratujemy je wszystkie !!
Prof. Oak."
Zadanie: Złapać jak najwięcej pokemonów ( Każdy musi zrobić screena odznaki Collector po przeczytaniu zadania i w momencie kiedy czas zadania dobiegnie końca, oraz screena z "Jurnala" z każdym złapanym Piloswine`em)
Czas rozpoczęcia zadania : Północ z 30.09 na 1.10
Czas zakończenia zadania : Północ z 3.10 na 4.10
Bonus 1: Każda osoba, która prześle screen dokumentujący złapanie Piloswine (najlepiej z trybu AR oraz z "Jurnala") będzie miała doliczone +50 złapanych pokemonów do swojego wyniku.
Bonus 2 : Celem osób biorących udział w zadaniu jest złapanie minimum 25 sztuk Piloswine`ów (udokumentowane w "Jurnalu" screenem ! Nie mogą być evoluowane !!) każda z osób, która przyczyni się do osiągnięcia tego celu zostanie wynagrodzona jednym PTK do tabeli wyników.
Bonus 3 : Za złapanie łącznie 10k pokemonów w czasie trwania tego zadania każdy biorący w nim udział dostanie jeden PTK do tabeli wyników.
Bardzo ważne aby screen wysłać mi w momencie zakończenia zadania, bądź w momencie upłynięcia terminu zadania. Wiadomo, że nie każdy będzie grał specjalnie do północy bo na następny dzień do pracy. Więc jeżeli kończycie łapać pokemony o 18stej, 20stej 04.10 czy innej porze i wiecie, że już więcej łapać nie będziecie pokemonów to robicie screena i wysyłacie je wszystkie do mnie.
Screeny proszę wysłać do mnie na priv aby się nie pomieszały na głównym kanale, a ja potem wkleję je kolejno od najlepszego wyniku w dół ;]
Życzę udanego polowania ;]
Strony: 1